Elena Băsescu a ajuns cu ajutoarele pentru sinistraţi la graniţa cu Ucraina

Ultima actualizare: 19-09-2012 18:57
Elena Băsescu

Fiica cea mică a preşedintelui a renunţat la toaletele elegante. În garderoba ei au apărut cizmele din cauciuc, pe care le-a încălţat ca să ducă ajutoare sinistraţilor dintr-o comună suceveană.


Nu sunt totuşi un model obişnuit, ci unul ecosez, cu oarecare eleganţă. Până să ajungă să le folosească în comuna Ulma, fiica preşedintelui a trecut prin ceva emoţii.

Coloana, din care n-au lipsit SPP-iştii şi câţiva membri de vază ai PDL, s-a rătăcit pe drum şi puţin a lipsit ca ajutoarele să ajungă în Ucraina.

Peripeţiile au continuat. TIR-urile au rămas fără benzină. În tot acest timp, oamenii din Ulma aşteptau cu sufletul la gură ajutoarele despre care se zvonea că trebuie să ajungă.

Într-un sfârşit, Elena Băsescu şi suita ei au găsit drumul spre sinistraţi. Doar că cele şase TIR-uri au rămas împotmolite în noroi. Au ajuns în localitate o oră mai târziu.

Pe lângă ajutoarele aduse ieri, Elena Băsescu le-a promis sinistraţilor că 30 de copii din familiile ale căror case au fost distruse de inundaţii vor merge într-o tabără din Jiu.

Vezi aici Portret www.protv.ro: Elena, fată de Traian"

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO