Din ianuarie, CFR va instala automate de bilete in Gara de Nord

14-12-2009 00:00
Sursa: Mediafax


CFR

CFR a anuntat ca programul va fi extins si in alte statii mari din tara, in functie de resursele financiare din anii viitori. In prezent, biletele pot fi cumparate de la agentiile CFR, on-line si din casieriile din gari.

 

Rezervarea online a locurilor se poate face cu o anticipatie intre 3 si 30 de zile pentru toate trenurile si toate clasele oferite in prezent de CFR Calatori.

Biletele cumparate prin pagina de internet www.cfrcalatori.ro pot fi accesate din partea dreapta, langa mersul trenurilor. Apasati butonul care va duce intr-o alta pagina, unde selectati traseul, apoi aflati pretul si platiti. Cei care fac in mod obisnuit cumparaturi on-line vor recunoaste tabelul unde se introduc datele cardului.

CFR va recomanda sa aveti biletul scos la imprimanta dupa ce il primiti in email, dar puteti merge fara probleme la conductor cu numarul tranzactiei, plus un act de identitate.

De asemenea, se pot face rezervari telefonice in ziua plecarii trenului in trafic intern pentru plecarile din Gara de Nord Bucuresti, din Brasov, Cluj, Constanta, Galati, Timisoara Nord, Iasi.

Sursa: Mediafax, Pro TV

Tags: cfr, bilete,

VIDEO PROTVPLUS.RO