CTP, despre poza în care Orban și miniștrii beau și fumează: ”Un monument de prostie”

Ultima actualizare: 30-05-2020 17:12
Cristian Tudor Popescu, CTP
Pro TV

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că ceea ce au făcut cei câțiva membri ai Guvernului la aniversarea premierului Ludovic Orban, în sediul Guvernului, este ”un monument de prostie”.

 

Popescu s-a referit la fotografia care a provocat deja comentarii acide pe internet, în care premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Lucian Bode și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, au fost surprinși fără măști de protecție, fumând și consumând alcool la Palatul Victoria.

De altfel, Guvernul a transmis ulterior că premierul a achitat două amenzi pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise, recunoscând astfel că a greșit.

”Uitați-vă la poziția domnului Orban. Domnul Orban este tolănit. Nu stă. E tolănit pe acel fotoliu. Își scoate abdomenul destul de bine dezvoltat în față și trage din țigară. Asta este un alt reper vizual. Burjuiul, capitalistul, care își scoate burdihanul în față. Cuplăm asta vizual cu, mă rog, trabucul sau țigara de foi din mâna domnului Aurescu. Din nou, trabucul fiind o marcă, în caricaturile din anii 50, de pildă, era foarte popular. Burjuiul, capitalistul, cu whiskey-ul în stânga și cu trabucul în dreapta, gras și uitându-se cu dispreț, chiar cu ură la popor.” - a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

CTP: ”Doamna Turcan nu arată chiar a party girl”

 

De asemenea, gazetarul a remarcat, în fotografie, și prezența singurei femei din grupul de miniștri, vicepremierul Raluca Turcan, despre care spune că ... ”nu arată chiar a party girl”.

 

”Păi cum să nu fie și o femeie? Pentru că un chiolhan din ăsta capitalist presupune și prezența femeilor, cu toate că doamna Turcan nu arată chiar a party girl, adică a femeie de petrecere, de party, ci mai degrabă ca femeie de partid. Și pare că participă, dacă ne uităm bine, la un priveghi, mai degrabă. Dar este un chef și cu femei. Deci: băutură, țigări, trabuc, burți revărsate, femei. Iată dușmanii poporului, surprinși cu adevărata lor față.” - a mai sus CTP.

Gazetarul este de părere că ceea ce au făcut premierul Orban și miniștrii în acea seară din 25 mai, cu ocazia aniversării lui Ludovic Orban, reprezintă ”un monument de prostie”, deoarece sediul Guvernului este un loc plătit de cetățeni, unde se află bunurile statului, unde nu ar trebui să se consume alcool și să se fumeze.

”Această poză va fi utilizată de opoziție, toți cei care vor să dea în Guvern, și au material la dispoziție. Pentru mine reprezintă un monument de prostie, această poză, din partea tuturor participanților.” - a mai spus Cristian Tudor Popescu.

 

 

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO