Constănțenii au ieșit în număr mare la plimbare, după ridicarea carantinei

Ultima actualizare: 02-01-2021 19:23

La malul mării, Anul Nou vine şi cu ridicarea restricţiilor provocate de pandemie. Constănţenii s-au bucurat din plin de prima zi fără carantină, aşa că au invadat cu miile falezele şi plaja.

Cu atât mai mult cu cât la orele prânzului termometrele au arătat chiar şi 18 grade Celsius. Primele iahturi şi-au făcut apariţia în apropierea falezelor, iar proprietarii teraselor şi restaurantelor şi-au redeschis porţile pentru clienţi.

Aşa arăta faleza cazinoului din Constanța sâmbătă la orele prânzului. După două luni de carantină oamenii s-au bucurat să simtă briza mării şi să respire din nou aerul libertăţii. Cu mic cu mare şi respectând normele de siguranţă, cu toţii au ieşit la cândva tradiţională plimbare de weekend pe faleză. Terasele proaspăt deschise după perioada de restricţii au fost pline ochi.

Soarele s-a arătat extrem de generos pentru o zi de 2 ianuarie, aşa că termometrele au arătat şi 18 grade Celsius, cât într-o zi de primăvară. Veseli şi optimişti, constănţenii au profitat din plin de plimbarea pe malul mării şi de ieşirea în aer liber.

În portul turistic Tomis iahturile şi ambarcaţiunile de agrement au fost admirate, iar cei mai îndrăzneţi au ieşit deja la o plimbare în largul mării.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO