Castiga 4 miliarde de lei pe an si vrea indemnizatie pentru copil!

Dată publicare: 25-12-2008 00:00
Dată actualizare: 20-05-2012 06:11


Mama si copilul

Noul ministru al muncii, Marian Sarbu, se gandeste sa modifice Legea privind indemnizatia acordata mamelor pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani, dupa ce o notara cu un venit de 4 miliarde de lei pe an a aplicat pentru acest ajutor de la stat.


"Este vorba de o femeie care a venit la sediul nostru din Dambovita daca nu ma insel ca sa se intereseze de actele pe care ar trebui sa le depuna pentru obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului. Avea dosarul intocmit, dar nu l-a depus pentru ca, deocamdata, nu primim astfel de dosare. Procesul va incepe dupa 1 ianuarie. Oricum, functionara la care a ajuns s-a uitat pe acte si a ramas consternata cand a vazut o adeverinta de venit de 4 miliarde de lei. Femeia era notar, profesie care poate sa-ti permita sa ajungi la un asemenea venit. Evident ca functionara si-a anutat superiorii care au sunat mai departe sa ma anunte. La randul meu l-am informat pe fostul ministru, Mariana Campeanu", a declarat Adrian Toader, presedintele Agentiei Nationale pentru Prestatii Sociale. 

Citeste mai multe despre acest caz pe site-ul Gandul!

Recent, o femeie care a nascut tripleti a dat in judecata statul si a castigat, pentru ca primea indemnizatia pentru un singur copil!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO