Cadouri handmade pentru Sarbatori. Cum a reusit o tanara sa-si transforme pasiunea pentru scris intr-o afacere

Dată publicare: 16-12-2016 08:34
Dată actualizare: 19-12-2016 07:20


 Daca nu stiti inca ce sa puneti sub brad, tinerii antreprenori va propun cadourile handmade. Iar gama este variata: scrisori, cani, tablouri sau dulciuri personalizate.

 In ultimii ani numarul afacerilor nascute din pasiune a crescut, iar tinerii spun ca se bucura de succes.

Loredana are 28 ani, iar pasiunea ei pentru scris s-a transformat intr-o adevarata afacere, in urma cu doi ani.

Loredana Munteanu, caligraf: "Mi-am dat seama ca poate fi o idee de exploatat de a creea cea mai elegenta forma de comunicare de pe vremea parintilor, bunicilor, cand era un alt farmec. Exista un potential fascinant din caligrafie si din scrisul de mana."

Daca vreti sa ii surprindeti pe cei dragi cu un cadou pe care sigur nu il vor uita, puteti sa alegeti o scrisoare in plic, in eprubeta, sau in sticla. Si trebuie sa stiti ca preturile pornesc de la 39 de lei si ajung pana la 99 de lei.

Investitia a fost de o mie de euro, iar echipa a ajuns acum la 10 oameni. Pana in prezent, au fost livrate peste 22 de mii de scrisori.

De 8 luni, si Liviu, impreuna cu sotia lui, personalizeaza cani, tablouri, ciocolata sau sorturi.

Liviu, proprietar afacere: "Eu vin dupa o carierea de 12 ani in IT si am ales sa fac ceva pe cont propriu. Pe viitor ne propunem sa traim din asta. La noi totul se intampla online, timpul de livrare de 24 ore pe care il garantam."

Preturile pornesc de la 15 lei pentru o tableta de ciocolata, 25 de lei pentru o cana sau 89 de lei pentru un sort personalizat.

 

Tags: cadouri, craciun,


VIDEO PROTVPLUS.RO