Bebelus de 6 luni, bolnav de cancer de la nastere. Oamenii de afaceri il pot ajuta, fara niciun cost

Ultima actualizare: 30-10-2012 20:47

De sarbatori, oamenii de afaceri pot sa faca darul potrivit bolnavilor de cancer din Romania. Fara sa-i coste nimic, ii pot ajuta directionand 20% din impozitul pe profit catre Asociatia Salveaza Vieti.

Aceasta vrea sa amenajeze camere sterile de tratament pentru cei care sufera de aceasta boala cumplita. Mai sunt doar cinci zile in care se mai pot face asemenea donatii.

Akos e in spital de cand s-a nascut. Are doar sase luni si duce povara unui diagnostic extrem de grav: tumora maligna in stadiul patru. Mama a primit vestea chiar in ziua in care l-a nascut si de atunci e tot timpul cu el.

Copilul a fost operat deja de doua ori, iar acum se afla intr-una din rezervele sectiei de oncopediatrie.

Ca sa fie ferit de microbi, salonul e sterilizat periodic. In strainatate, insa, bolnavii sunt tratati in boxe speciale si astfel dispare riscul aparitiei unor infectii.

Clinica de oncopediatrie de la Targu Mures este una dintre cele sase aflate pe lista voluntarilor 'Asociatiei "Salveaza Vieti'', care vor sa amenajeze boxe sterile, pentru bolnavii de cancer.

Oamenii de afaceri pot ajuta aceasta campanie directionand 20% din impozitul pe profit, prin semnarea unui contract de sponsorizare, iar suma donata se scade din totalul impozitului pe profit pe care il platesc oricum statului.

Pe ei nu-i costa nimic si in plus vor pune capul pe perna fericiti ca au ajutat niste semeni atat de incercati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO