Agenti de turism in straie preotesti, pentru pachete de Pasti!


Ultimul update: Sambata 29 Septembrie 2012 17:02
Data publicarii: Miercuri 04 Martie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Este vorba despre cei care propovaduiesc ofertele Patriarhiei Romane pentru pelerinaje de Sarbatori. Sunt 6.000 de locuri pentru enoriasii care doresc sa mearga in locuri sfinte din strainatate, cu avionul sau cu autocarul.

Promotorii cu sutana sustin ca, in 2009, pelerinajul nu mai inseamna penitenta, ci confort si cinstire, dar nu neaparat trupeasca.

Parintele e numitor comun, in orice grup de pelerini. La fel si masa de post, pana la Inviere si lista lunga de moaste spre vizitare, oriunde ajungi. Egipt, Iordania sau Israel, Grecia, Turcia ori Italia, Franta, Spania sau Portugalia, Rusia, Moldova ori Bulgaria. Patriarhia tine crestineste pretul, cu cel putin 10% sub media pietei. Cat despre cazare, se sta la doua sau trei stele.

Adica, mai usor cu drobul si paharul. In cazul tuturor pelerinajelor, punct de adunare e Mitropolia - pentru vouchere si binecuvantari.

Acest organism al Patriarhiei Romane functioneaza deja de 10 ani, la granita dintre agentie de turism - calatorii pentru trup si centru de pelerinaje - voiaje pentru suflet. 40.000 de enoriasi au folosit deja aceste servicii si au intarit in timp relatiile comerciale cu partenerii externi. Oricum, Biserica sustine ca toate profiturile merg catre opera sa caritabila.

De la 220 de lei, pentru pachetul de doua nopti la doua stele, pana la 440 de lei, in hotelurile de trei stele. Aceasta este oferta promovata, de miercuri, de Asociatia hotelierilor de la malul Marii Negre. Vor fi deschise, la jumatatea lunii aprilie, 30 de hoteluri din statiuni si alte 25 in Constanta. Care vor oferi, pe langa un pranz pascal, si transport gratuit in noaptea de Inviere, de la hotel pana la Parcul Tabacarie din Constanta. Acolo, turistii vor asista la slujba si vor lua lumina impartita de Inalt Prea Sfintitul Teodosie.

Iar daca se mentine prognoza meteo din acest moment, turistii care merg acolo de Pasti vor avea parte si de vreme frumoasa.

Tags: turism, biserica,

Oferte de vacanta la munte, la pret de criza!
Patronii nu vor da angajatilor tichete de vacanta! Nu aduc profit
Elena Udrea a promovat la Milano bisericile din Bucovina si Delta Dunarii
VIDEO PROTVPLUS.RO