(P) Premiul pentru cel mai sanatos zambet se acorda...chiar tie

Ultima actualizare: 30-09-2012 07:17
Colgate

Urci pe scena, primesti premiul cu bucurie si multumesti desigur, familiei, pentru genele bune pe care ti le-a transmis, produselor cosmetice care il pun in valoare si ar mai fi cineva.

Nu te grabi, uite iti oferim chiar noi un pont. Datorita lui, zambetul tau este sanatos si fermecator. Hai ca-ti mai dam inca unul: Sanatatea ta orala nu ar putea fi optima fara interventia lui.

Acum e foarte clar ca si dentistul tau merita o cununa de lauri pentru profesionalismul si recomandarile specializate pe care ti le-a facut de-a lungul timpului.

Colgate Total te incurajeaza sa multumesti dentistului tau pentru grija pe care ti-o poarta, chiar daca nu ai castigat un premiu special. Zambetul tau sanatos este indeajuns.

Pacientii total multumiti spun "Multumesc, Doctore!"

Toti cei care vor sa-si exprime recunostinta pentru zambetul fericit si sanatos, pot intra online pe platforma pregatita de Colgate Total, de unde pot descarca o felicitare de multumire pentru medicul lor dentist. E foarte simplu, de pe pagina de Facebook Colgate Romania -www.facebook.com/ColgateRomania poti alege una dintre cele trei felicitari pe care le poti darui medicului la urmatoare vizita. Pentru alegerea pastei de dinti Colgate Total care-ti ofera protectie completa si de durata, ti-am pregatit si tie o surpriza: te poti inscrie in competitia pentru premii care iti pastreza amintirea zambetului frumos si sanatos: tablete, camere foto sau video, imprimante si rame foto digitale. Mai mult, cei care se inregistreaza online pe www.facebook.com/ColgateRomania sau pe www.colgate.ro intra in tragerea la sorti pentru marele premiu, ce consta intr-un tratament stomatologic gratuit la propriul medic dentist. Fericitul castigator va avea, de asemenea, placerea de a oferi medicului sau un trofeu Colgate Total – Multumesc, Doctore!, ca simbol al recunostintei pentru grija si implicarea sa.

Protectie completa cu Colgate Total

Colgate Total, prin formula sa avansata, are grija de sanatatea ta orala non-stop. Sistemul sau unic lupta eficient impotriva bacteriilor si ajuta la prevenirea depunerii placii dentare pana la 12 ore. Colgate Total asigura o igiena orala completa prin opt beneficii cheie, protejand impotriva cariilor, afectiunilor gingivale, placii dentare, formarii de tartru, sensibilitatii dintilor, respiratiei neplacut mirositoare, petelor dentare si eroziunii smaltului.

Alege Colgate Total pentru o protectie completa imbatabila pe tot parcursul zilei si nu uita sa multumesti si tu medicului tau dentist. Daca nu ai inca un medic dentist caruia sa ii multumesti, fa-ti chiar maine o programare, macar pentru un consult de rutina. Cu siguranta ve fi multumit de rezultat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO