Doi parinti din Constanta striga dupa ajutor. Fetita lor de numai 12 ani se lupta cu o boala cumplita. A fost diagnosticata cu o tumoare pe creier si daca nu va fi operata cat de curand risca sa ramana paralizata sau chiar sa isi piarda viata.

Operatia nu poate fi facuta in Romania, pentru ca nu exista aparatura necesara, iar o interventie in strainatate i-ar costa pe oameni 39.000 de euro, bani pe care nu ii au.

Ea este Iulia are 12 ani si este in clasa a cincea. Iubeste foarte mult animalele, este o fetita inteligenta, plina de viata, curioasa si dornica sa invete lucruri noi in fiecare zi. Viata ei s-a schimbat radical atunci cand parintii au aflat ca sufera de teratom pineal, adica are o tumoare pe creier.

Claudiu Ciobaniuc, tatal: "Initial, medicii ne-au zis ca este embrionara, este din nastere si ca poate trai cu tumoarea fara probleme, numai ca la ultimul control ni s-a spus ca a recidivat si ca este nevoie de tratament, de operatie."

Practic un chist ii apasa pe creier. Copila trebuie operata de urgenta.

Stela Ciobaniuc, mama: "Este foarte greu, a cazut cerul pe mine, nu imi doresc altceva decat sanatate pentru copilul meu. Noi suntem oameni de rand si nu avem de unde sa facem rost de atatia bani."

Iulia este programata pentru operatie saptamana viitoare la o clinica din Turcia . Costurile interventiei ajung la 39.000 dolari.Din pacate familia nu poate acoperi aceste cheltuieli.

Claudiu Ciobaniuc, tatal: "Nu imi doresc decat ca fata mea sa fie sanatoasa sa se faca bine. Ni s-a spus de la clinica din Turcia ca ne trebuie 39.100 dolari, plus alte cheltuieli de tratament. Este o suma foarte mare pentru noi."

Pentru a o ajuta pe Iulia, puteti dona cate 2 euro prin SMS la 8832, tastand ca mesaj numele fetitei: Iulia.