Infidelitatea poate fi fatala. Nu e un blestem al sotiei, ci un avertisment din partea medicilor

23-05-2012 14:47


infidelitate

Daca iti inseli sotia, atunci e posibil sa ajungi pe patul de spital. Un nou studiu realizat in Italia prezinta o noua abordare privind infidelitatea.

Daca te gandesti sa calci stramb cu o femeie mult mai tanara, atunci iti poate fi fatal.

In urma unei documentari laborioase, cercetatorii italieni demonstreaza ca adunate, statisticile medicale efectuate in toata lumea indica ca posibilitatea producerii unui infarct fatal creste atunci cand barbatii petrec timp in compania amantei.

Un alt studiu efectuat in Germania indica, de asemenea, ca cele mai multe decese la barbati se produc in timpul unei partide de sex cu amanta. Partidele de sex extraconjugal provoaca stres, mai ales daca amanta este mai tanara.

"E posibil ca o partida de sex intr-un loc mai putin familiar barbatului infidel poate provoca o crestere a tensiunii arteriale cat si a ritmulului cardiac ceea ce conduce la o nevoie mai mare de oxigen. Mai ales ca, de obicei, rapoturile sexuale au loc dupa cina ceea ce implica si consum de alcool", este de parere dr. Alessandra Fisher.

Sentimentul de vina fata de sotie poate cauza, de asemenea, aparitia stresului psihologic, ceea ce duce la aparitia bolilor cardiovasculare. Statisticile indica ca cel putin 4% din barbati isi inseala sotiile anual.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO