Barbatul filmat plin de larve la Spitalul de Arsi a fost inmormantat. Ce spun rudele despre tragedie


Ultimul update: Sambata 23 Iulie 2016 07:49
Data publicarii: Miercuri 20 Iulie 2016 19:06
Categorie: Stiri Sanatate

La trei zile dupa ce barbatul filmat plin de larve a fost inmormantat, rudele acestuia sunt scandalizate de felul in care a fost tratat bietul om.

"De ce a facut viermi? Pentru ca nu s-a uitat nimeni la el. Nu l-au ingrijit, l-au lasat sa moara. Avea speranta, vorbea cu copiii, 2 saptamani a stat in spital", a spus o ruda a barbatului.

Apropiatii vor raspunsuri de la medicii care l-au avut in grija. Pe de alta parte, autoritatile continua ancheta de la Spitalul de Arsi, iar miercuri au fost audiati alti trei doctori.

Dupa ce au aparut imaginile infioratoare cu pacientul plin de larve, acesta a fost identificat. Se numea Tudor Badea si era din Giurgiu. Omul a fost internat in urma unui accident casnic. Practic i-a explodat butelia din casa, iar el a fost ranit si adus la Spitalul de Arsi din Capitala. Acolo, din cauza mustelor care erau si la ATI, a fost infectat.

Omul a fost inmormantat sambata, insa rudele nu au pace.

Autoritatile continua ancheta in acest caz scandalos. Miercuri au fost audiati trei medici, inclusiv seful sectiei de chirurgie plastica, cel care l-a ingrijit pe Tudor Badea.

Dosarul penal este deschis in Rem, adica deocamdata nu este viziat niciun suspect.

VIDEO PROTVPLUS.RO