A fost diagnosticata cu cancer, dar acum are o speranta. O fata a facut un triplu transplant pentru inlocuirea organelor

Ultima actualizare: 12-07-2017 07:24

Exista o noua si neasteptata speranta pentru o fetita de 3 ani din Iowa, care se lupta cu o boala teribila.

Avea nevoie de un triplu transplant, pentru inlocuirea organelor atinse de cancer, si chiar au fost gasite aceste organe compatibile pentru ea.

"Sunt cele mai cumplite cuvinte pe care un parinte sau orice alta persoana le poate auzi..."

Vestea a lovit ca un traznet o familie din Iowa, cand medicii le-au spus parintilor ca fetita lor, Evie, are cancer. Oamenii traiesc de pe urma unei mici afaceri, o pizzerie in orasul Fort Dodge.

Ca in fiecare zi, tatal coace pizza... Dar numai el stie ce povara e in sufletul lui de parinte, cu copilul greu incercat de boala.

"Ma ajuta sa am o ocupatie, nu vreau sa spun ca uit de necazuri, dar macar imi tine mintea ocupata."

Evie a fost diagnosticata cu o tumora la ficat. A suportat o prima operatie si sedinte dure de chimioterapie. Dar cancerul nu a fost biruit... Acum doua luni a revenit, inca si mai agresiv.

Parintii se pregateau s-o duca din nou la sedinte de chimioterapie, cand au primit o veste care, cu adevarat, poate insemna sansa lui Evie la viata.

"Ne-am facut bagajele si am mers la spitalul din Omaha. Marti dimineata au supus-o unei noi operatii de transplant. Zece ore a durat si a fost ca un miracol."

Cea mai buna sansa pentru Evie era indepartarea organelor atinse de boala. Si, ca prin minune, s-au gasit unele pentru un triplu transplant: ficat, pancreas si intestin subtire.

"E o nebunie. E o dovada ca in fiecare zi se pot petrece miracole."

Nu inseamna ca fetita a castigat lupta cu boala, dar acum ea si parintii ei pot astepta viitorul cu incredere si speranta.

"Cu siguranta acest transplant ii permite sa duca o viata normala."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO