Model pentru SUA si Europa. Cum reuseste o femeie sa traiasca de 15 ani fara bani si sa fie fericita

Ultima actualizare: 25-10-2012 21:15
Femeie fara bani

O bunicuta din Germania spune ca viata ei e mai frumoasa, mai buna, si chiar se simte mai sanatoasa de cand a renuntat la bani, in urma cu 15 ani.

The Nation: Heidemarie Schwermer, in varsta de 69 de ani, din Dortmund calatoreste dintr-un capat al orasului, spre celalalt doar cu o valiza, un telefon mobil si un laptop.

Rezultate Admitere 2011: Repartizarea computerizata ar putea produce surprize

"Mi-am dat seama ca pot sa traiesc fara bani. Pot sa am tot ce mi-am dorit doar primind cadouri", spune doamna Schwemer, care si-a dezvaluit secretul intr-o carte.

Ai renunta la internet pentru un milion de dolari? VIDEO

Daca va intrebati ce a facut cu banii proveniti din vanzarea de carti, femeia spune ca i-a donat unor organizatii caritabile: "Chiar nu ma intereseaza banii. Le-am spus celor din staff-ul meu sa doneze banii celor care chiar au nevoie de ei".

Doamna Schwermer si-a parasit casa in 1996, dupa ce copiii ei au plecat sa studieze, iar mai apoi si-au intemeiat propriile lor familii. Femeia si-a dat seama ca societatea consumerista in care traieste ii distruge viata.

VIDEO. Arme reale si chitare electrice. Cum s-au inregistrat efectele de sunet din Transformers 3

Heidemarie Schwermer a iesit la pensie si chiar isi permite sa mearga in vacante in strainatate oferindu-si serviciile companiilor aeriene in schimbul biletelor.

"Nu am ramas niciodata fara hrana, imbracaminte. Insa nu mai sunt stresata . Banii nu imi mai conduc viata. Nu mai mai am grija facturilor. Imi traiesc viata la maximum, ba chiar sunt mult mai sanatoasa. Nu am mai avut nevoie de consultatii prea des in ultimii 15 ani. Nu ma mai preocupa viitorul: traiesc clipa si ma bucur de fiecare secunda".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO