Victor Ponta, despre Klaus Iohannis: "Era campanie. Imi pare rau de multe lucruri pe care le-am spus"

Ultima actualizare: 28-11-2014 07:05
Victor Ponta si Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, marti, daca isi mentine afirmatia facuta in urma cu cateva saptamani potrivit careia iCCJ ii va da un verdict nefavorabil lui Klaus Iohannis.

Ponta a spus ca aceasta afirmatie a fost facuta in campania electorala si ca ii "pare rau" pentru multe lucruri pe care le-a spus atunci

"Era campanie. Imi pare rau de multe lucruri pe care le-am spus in campanie si acum incerc doar, repet, sa inteleg. Si asa cum am invatat din victorii, o sa invat si din infrangeri", a spus Ponta.

Ponta a sustinut ca acum e important ca PSD sa demonstreze ca lucrurile spuse in campanie referitoare la renuntarea la cota unica, majorarea taxelor si impozitelor, desfiintarea DNA, au reprezentat "minciuni".

"Acum important este sa asiguram o guvernare buna si eficienta asa cum am facut-o deja si, mai ales ca s-au terminat aleegrile, sa demonstram ca tot ceea ce s-a spus in campanie – si in campanie se spun multe lucruri – si anume ca renuntam la cota unica – nu renuntam, nu s-a pus niciodata problema, dar acum avem ocazia sa dovedim ca a fost o minciuna", a spus Ponta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO