Un primar PDL catre Blaga: Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu

20-04-2011 15:04

Primarul comunei hunedorene Romos, Mircea Patranjan, a fost foarte entuziasmat, astazi, ca l-a intalnit pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga. Edilul i-a facut acestuia o urare numai buna pentru viitoarele alegeri din partid.

"Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu', ca ne ia dracu!" - i-a spus lui Blaga, cu gura pana la urechi, primarul Mircea Patranjan.

Vizibil iritat, mai ales ca la aceasta scena asistau si jurnalistii, Vasile Blaga a incercat sa-si tempereze "fanul", care il incuraja cu gandul la viitoarea competitie pentru sefia PDL.

"Nu-i voie! Nu-i voie! Nu-i voie sa vorbim asa de colegi" - i-a spus Blaga, jenat ca rivalul si seful sau de partid, Emil Boc, este vorbit de rau chiar in fata sa.

Primarul din Romos a continuat: "Cand ne-a stirbit asa…", insa a fost intrerupt de un alt primar PDL, cel din Orastie, care i-a spus sa taca, dar caruia Mircea Patranjan i-a replicat: "Lasa-ma, ma, ca eu is de 15 ani primar si eu nu pot sa mai suport".

Vasile Blaga a intervenit atunci: "Stati! Oamenii tocmai va inregistreaza!", apoi a continuat sa salute colegii de partid.

Incidentul a avut loc in judetul Hunedoara, unde Vasile Blaga se afla in campanie electorala pentru viitoarele alegeri care vor avea pe 14 mai. Intalnirea cu membrii PDL s-a desfasurat cu usile inchise, iar presa nu a avut acces la discutii.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO