“Tresariri de turist japonez in Lehliu Gara”. Cum au fost comentate nemultumirile purtatoarei de cuvant de la Cotroceni

Ultima actualizare: 02-01-2015 08:29
Tatiana Niculescu Bran

Lelia Munteanu, senior editor al ziarului Gandul, a comentat acid postarea de Facebook a Tatianei Niculescu Bran

Intr-un editorial cu titlul “Intre Élysée si Lehliu Gara”, Lelia Munteanu a reactionat la postarea purtatorului de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, care se plansese pe Facebook de conditiile de la Cotroceni, unde “nu exista nici macar un chiosc cu napolitane expirate” iar “opulenta unor birouri imense si intunecate se combina cu starea precara a instalatiilor sanitare”.

Cititi aici toata postarea Tatianei Niculescu Bran

Daca, inainte de a se angaja la Cotroceni, purtatoarea de cuvant a laconicului Iohannis ar fi consultat un ghid turistic, n-ar mai fi avut astazi, poate, tresariri de turist japonez”, isi incepe Lelia Munteanu editorialul.


"O sa spuneti ca distinsa purtatoare de cuvant are destul timp liber – Presedintele n-o cocoseaza cu vorbe. Vreme berechet sa praseasca epitete pe Facebook, sa presare mirari. Cui le adreseaza? Presei nu - si-a pierdut demult fecioria.
Ce mai, in loc sa imposteze, ca la inceput de mandat – posteaza. Descrie Cotrocenii. Ceva intre Élysée (cum s-ar fi asteptat sa fie) si Lehliu Gara (cand defuleaza buda freudian).
Distinsei doamne ii vine greu sa traiasca intr-un spaţiu inkitschosat (”covoare inflorate pe fond rosu inchis, perdele grena, canapele cu perne de catifea de un gust indoielnic”), ii pute a hotel comunist, nu mai suporta sa primeasca paharul cu apa de la un gradat care bate din calcaie si-i care semnatura pe procesul verbal de predare.
"

Cititi restul editorialului pe Gandul

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO