Membrii PSD cer organizarea congresului extraordinar cat mai repede. "Am fost condusi de demagogi. Vrajeala nu tine de foame"

11-09-2015 19:56


PSD are nevoie de conducere legitima, spun tot mai multi membri ai formatiunii, care au cerut si vineri ca partidul sa se reuneasca intr-un congres extraordinar, in luna octombrie.
 

Si social-democratii din Capitala i-au cerut presedintelui interimar, Liviu Dragnea, sa organizeze cat mai repede alegeri. PSD-istii din Bucuresti l-au desemnat joi seara pe Robert Negoita drept sef al organizatiei, iar reuniunea a fost presarata cu atacuri, dar si cu momente amuzante.

Intr-o reuniune organizata de edilul de la sectorul trei, Robert Negoita a candidat de unul singur si a fost ales sef peste fieful PSD din Capitala. El anunta ca vrea sa schimbe mentalitatea din partid.

Robert Negoita, presedinte PSD Bucuresti: "Am fost condusi de demagogi care stiu sa faca glume, sa fie placuti. Cred ca vrajeala nu ne tine nici de foame, nici de adapost si nici nu ne putem imbraca cu vrajeala."

Negoita a fost laudat de colegi pentru succesul la care nici ei nu s-au asteptat in 2012, cand, la alegerile locale, a reusit sa il invinga pe democratul Liviu Negoita. Numai ca, din cauza emotiilor, social-democratii s-au incurcat in prenume.

Rodica Nassar, presedinte PSD Sector 2: "Liviu ne-a facut pe toti fericiti in noaptea alegerilor."

Momentul a fost depasit cu amuzament. Si la fel de repede au trecut PSD-istii si peste discursul in care seful lor interimar l-a atacat pe ministrul Sanatatii, invitat la loc de cinste pe scena.

Liviu Dragnea, presedinte interimar PSD: "Imi cer scuze, sunt foarte racit. Probabil ca daca am fi avut un ministru la Sanatate foarte bun, nu am mai fi fost atatia loviti de viroza in orasul asta."

La sfarsitul reuniunii, social-democratii din Capitala au votat o rezolutie prin care i-au cerut si ei lui Liviu Dragnea sa organizeze cat mai curand un congres al partidului. Social-democratii vor ca Dragnea sa fie ales cel mai tarziu la mijlocul lunii octombrie lider plin al partidului.

Din momentul in care Liviu Dragnea a preluat partidul, relatiile sale cu premierul Victor Ponta s-au racit. Joi seara, inaintea sedintei de la PSD Bucuresti, Dragnea a fost intrebat daca stie unde se afla colegul sau de partid. Despre seful guvernului, aparusera informatii ca ar fi plecat din nou la control medical, in Turcia.

Liviu Dragnea, presedinte interimar PSD: "Nu stiu daca e plecat si unde e plecat, daca a delegat atributiile si cui."

Ulterior, Ponta a postat pe pagina de socializare o poza cu cainele familie si a scris ca nu este "fugit" sa se opereze in Turcia, ci se pregateste sa se uite la Campionatul European de Baschet.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO