Social-democratii se pregatesc sa-si aleaga liderul. Candidatul unic, Liviu Dragnea: "O sa ma gandesc bine cu cine voi vota"

Ultima actualizare: 12-10-2015 07:01
Liviu Dragnea - stiri

Social-democratii se pregatesc de alegeri. Decizia este insa mai mult una formala, din moment ce presedintele interimar, Liviu Dragnea, este candidat unic.

Liviu Dragnea, presedinte interimar PSD: "O sa ma gandesc foarte bine cu ce candidat votez. E o decizie foarte importanta si foarte grea. Pentru mine, e foarte important ca daca nu toti membrii, un procent foarte mare din membrii de partid sa participe la aceasta actiune."

Pentru alegerea sefului lor, liderii PSD din toata tara vor organiza duminica sectii de vot in primarii, scoli sau acasa la ei. Doar in restaurante sau baruri nu au voie sa ii cheme PSD-istii pe colegii lor cu carnet de partid, pentru a spune daca il sustin pe Dragnea.

Cu acest prilej, se vor convinge care este activul de partid si daca mai pot conta pe cei 530 de mii de membri inscrisi oficial.

Rezultatul votului de duminica va fi anuntat abia peste o saptamana, pe 18 octombrie, cand PSD se reuneste la Sala Palatului, intr-un congres extraordinar, pentru validarea noii conduceri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO