Probleme la urmasa lui "Doi si-un sfert". Ioan Rus: "Daca nici la Interne nu merg microfoanele"

08-05-2012 11:10

Ioan Rus

Ceremonia de preluare a mandatelor la ministerul de Administratiei si Internelor de catre Paul Victor Dobre si Ion Rus a fost "bruiata" de niste probleme tehnice la sistemul de sonorizare, fapt care i-a determinat pe oficiali sa-si arate nemultumirile.

La aceasta ceremonie a fost prezent si premierul Victor Ponta, care s-a abtinut insa de la comentarii legate de aceste incidente. In schimb, Paul Victor Dobre, care a preluat mandatul de ministru delegat al Administratiei, a punctat in timpul discursului sau: "Cred ca sunt si cateva lucruri de perfectionat. Ca la Interne sa nu mai mearga microfoanele ... chiar e o problema."

Mai suparat s-a aratat ministrul de Interne, Ioan Rus, care a facut o legatura intre problema "microfoanelor" si unitatea speciala 0962, adica actuala Directie Generala de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI, cunoscuta si sub porecla de "urmasa" a fostei unitati "Doi si-un sfert".

"Iar faptul ca nu merg microfoanele azi cum trebuie inseamna ca avem probleme si la 0962. Astia au grave probleme de competente, inseamna..." - a spus Ioan Rus.

Sistemul de sonorizare din sala unde a avut loc ceremonia nu a functionat inca de la inceput, astfel ca invitatii au fost nevoiti de cateva ori sa foloseasca un microfon diferit, care ... nici acesta nu s-a auzit bine. Intr-un final, problema tehnica a fost remediata.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26