Orban: "Avem o veste bună pentru români. Mandatul lui Victor Ciorbea încetează azi”


Ultimul update: Luni 15 Aprilie 2019 16:24
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2019 16:15
Categorie: Stiri Politice
Victor Ciorbea

Liberalii solicită conducerii Parlamentului demararea de urgenţă a procedurilor pentru desemnarea unui nou Avocat al Poporului, a anunţat, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

"Avem o veste bună pentru români. Mandatul lui Victor Ciorbea încetează astăzi. Cel mai jalnic Avocat al Poporului trebuie să plece acasă după ce şi-a trădat concetăţenii refuzând să apere drepturile românilor şi s-a transformat în cea mai penibilă slugă a lui Dragnea, Tăriceanu şi a coaliţiei majoritare.

Solicităm conducerii Parlamentului demararea de urgenţă a procedurilor pentru desemnarea noului Avocat al Poporului şi facem un apel către toţi parlamentarii să mai citească încă o dată prevederile constituţionale privind Avocatul Poporului, să citească legea de organizare şi funcţionare şi să contribuie la alegerea unui Avocat al Poporului şi nu la desemnarea unei slugi a Puterii", a declarat Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL, potrivit Agerpres.

El a precizat că liberalii se vor consulta cu colegii din Opoziţie cu privire la o propunere pentru Avocatul Poporului, dar şi pentru posturile de judecători la CCR, unde expiră unele mandate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO