Olguta Vasilescu, despre actele normative pe justitie: "Mie nu mi se aplica. Are incredere populatia in tine, la puscarie"

Ultima actualizare: 04-02-2017 06:59
Lia Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri ca a stiut inainte de sedinta de Guvern de marti ca pe ordinea de zi vor figura ordonanta de urgenta si proiectul de lege privind Justitia si a subliniat ca ei acestea nu i se aplica.

"Stiam ca trebuie sa fie acum sau joi", a precizat Vasilescu la Palatul Parlamentului, intrebata daca stia ca aceste proiecte sunt pe o ordine de zi suplimentara a sedintei de Guvern de marti. "De fiecare data lucram in contratimp. Si ordonantele care s-au dat pentru maririle de pensii si de salarii au fost tot asa, au intrat pe ordinea de zi suplimentara sau in orice caz in ziua respectiva", a continuat ministrul Muncii.

Potrivit Olgutei Vasilescu, cele doua acte normative nu i se aplica. "Mie nu mi se aplica. Am vazut ca sunt pe toate posturile de televiziune. Eu sunt anchetata pentru patru infractiuni pentru luare de mita in capital de imagine. Adica - are incredere populatia in tine, la puscarie. Cam asa s-ar traduce", a spus ea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO