Monica Macovei s-a inscris in cursa pentru sefia PDL: "Atuul meu principal este credibilitatea"

01-03-2013 19:21

Monica Macovei

Cu sustinerea a peste 400 de membri, Monica Macovei s-a inscris, vineri, oficial, in cursa pentru presedintia PDL.

Europarlamentarul este convins ca atuul sau este "credibilitatea".

Tot vineri, ceilalti doi politicieni care vor sa conduca partidul au jucat cu cartile pe masa, incercand sa castige de partea lor cat mai multe filiale din tara.

Elena Udrea si-a vizitat colegii din Bistrita, iar Vasile Blaga a incercat sa-i atraga de partea sa pe democrat-liberalii din Suceava si Botosani.

Motiunea Monicai Macovei intitulata "Reformistii" este a doua inscrisa oficial in cursa pentru sefia PDL, dupa cea depusa joi de Vasile Blaga. Europarlamentarul i-a avut astazi alaturi pe colegii sai Cristian Preda, Sever Voinescu, Teodor Baconschi si Ionut Popescu.

"Astazi incepe oficial primavara, iar de Martisor vrem si noi sa oferim PDL-ului un nou inceput. Atuul meu principal este credibilitatea: intotdeauna am facut ce am promis ca fac", a declarat Monica Macovei, europarlamentar PDL.

In tot acest timp, contra-candidatii Monicai Macovei isi fac campanie in tara. Elena Udrea a mers in Bistrita, unde a fost intampinata cu flori si martisoare si-a avut un mesaj pentru colegii de partid.

"Pe 1 martie, astept eu din partea domnilor un martisor pe buletinele de vot", a spus Udrea.

Si Vasile Blaga a facut vineri un tur de forta pentru a-i convinge pe colegii din Suceava si Botosani sa-l mai puna o data in fruntea partidului.

Conventia in care se va alege noul presedinte al PDL va avea loc pe 23 martie. Aspirantii la aceasta functie isi pot depune candidaturile pana martea viitoare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO