Ministrul Gratiela Gavrilescu: Oamenii indreptatiti sa iasa in strada, de maine, de poimaine, se vor retrage

Ultima actualizare: 08-02-2017 07:10
Gratiela Gavrilescu

Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, a declarat duminica, la Parlament, ca oamenii care au fost „indreptatiti” sa iasa in strada, „de maine” sau „de poimaine” se vor retrage.

„Cred ca vom sustine, in primul rand, varianta care este legala. O sa vedem la ora 14.00, in momentul in care va ncepe sedinta de Guvern exact care este propunerea. Cu certitudine va fi o propunere din punct de vedere legal fara probleme, astfel incat situatia din strada sa se poata dezamorsa.

Cred ca avem mult prea multe de facut din programul de guverare, romanii au alte asteptari de la Guvernul Romaniei”, a afirmat Gratiela Gavrilescu, fiind intrebata ce varianta va alege Guvernul in privinta OUG de modificare a Codurilor penale.

Ministrul si-a exprimat increderea ca oamenii care protesteaza se „vor retrage” in zilele imediat urmatoare.

Eu consider ca toti cei care au fost indreptatiti sa iasa in strada, de maine, de poimaine bineinteles se vor retrage si vor fi cu gandul cum sa isi creasca mai bine copiii si sa aiba grija de tot sistemul nostru national”, a precizat ea, conform News.ro.

Intrebata cand va ajunge proiectul la Parlament dupa ce se intampla in Guvern retragerea, Gratiela Gavrilescu a spus: Bineinteles ca imediat. Inseamna ca maine va fi trimis catre Parlament, intai Senat si pe urma Camera Deputatilor”.

Primul-ministru Sorin Grindeanu a anuntat, sambata, ca va convoca duminica o sedinta de Guvern pentru aborgarea ordonantei de urgenta privind modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO