Mihai Tudose, intrebat daca e pregatit sa faca fata acuzatiilor din spatiul public: "Am 25 de ani in politica. Ficatul duce"


Ultimul update: Sambata 01 Iulie 2017 07:26
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2017 13:18
Categorie: Stiri Politice
Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose a comentat, miercuri, controversele provocate de nominalizarea sa, spunand ca asta este lupta politica si ca este de 25 de ani in politica, dar ca "ficatul duce".

Intrebat, la Ministerul Economiei, cine va prelua portofoliul acestui minister si care vor fi primele schimbari pe care le va face ca premier, Tudose a spus ca aceste lucruri vor fi discutate astazi in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, relateaza news.ro.

De asemenea, el a fost intrebat cum comenteaza controversele provocate de nominalizarea sa, raspunzand: "Asta este lupta politica, sunt de 25 de ani in politica (...) Ficatul duce".

Intrebat cum va face fata in continuare diverselor acuzatii in spaiul public, Tudose a spus ca este pregatit in continuare sa le faca fata. "O sa prefer sa las rezultatele la guvernare sa vorbeasca", a adaugat el.

Dupa nominalizarea pentru functia de premier, in spatiul public au aparut suspiciuni legate de apartenenta acestuia la serviciile secrete si de colaborarea sa in diverse firme cu oameni din aceasta zona. Mai mult, Academia Nationala de Informatii a SRI, unde, conform CV-ului sau, Tudose ar detine functii didactice, a transmis pentru Pressone ca acesta nu a fost incadrat si nu a predat niciodata la aceasta institutie. Ulterior, Tudose a comentat pentru stiripesurse ca a obtinut postul didactic in vara lui 2014, insa apoi a intrat in guvern, in decembrie 2014, si nu a mai mers sa predea, nemaiavand timp.

Conform CV-ului, Mihai Tudose obtinut in 2011 calificarea de lector universitar si in 2013 pe cea de conferentiar.
 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO