Liviu Dragnea: Nu ma intereseaza cum iese Legea gratierii din Senat; eu nu-i dau drumul la Camera pana nu am garantii


Ultimul update: Sambata 13 Mai 2017 06:53
Data publicarii: Miercuri 10 Mai 2017 14:40
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu il intereseaza cum iese Legea gratierii din Senat, pentru ca nu ii va da drumul proiectului pentru dezbatere in Camera Deputatilor pana cand nu va avea anumite garantii.

Mai exact, seful social-democratilor vrea garantii din partea Guvernului si a Ministerului Justitiei ca acest proiect face parte dintr-un pachet legislativ care rezolva problemele din penitenciare.

Dragnea a spus ca face "un ultim apel" la Guvern si la Ministerul Justitiei sa prezinte "in termen rezonabil" daca Legea gratierii si alte proiecte legislative pe care le-au anuntat ca intentie pot rezolva problemele din penitenciare.

"Ma intereseaza mai putin cum va iesi legea de la Senat pentru ca, atunci cand ajunge la Camera Deputatilor, eu personal nu ii voi da drumul pana nu am garantii ca face parte dintr-un pachet care rezolva problema", a anuntat Dragnea.

Liderul PSD a mentionat ca in acest context au aparut divergente intre conducerea partidului si Serban Nicolae, care, prin urmare, a fost inlocuit cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO