Liviu Dragnea, despre Viorica Dăncilă: După ce a fost aleasă prim-ministru, a fost preluată total de SPP și SRI

Ultima actualizare: 20-09-2021 07:22
Viorica Dancila, Liviu Dragnea
Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea afirmă că la mai puţin de jumătate de an de la momentul desemnării în fruntea Guvernului, fostul prim-ministru Viorica Dăncilă a fost preluată total de SPP şi de SRI.

Întrebat dacă pe fostul prim-ministru îl depăşea funcţia, Dragnea o ironizează pe Dăncilă.

Întrebat, duminică seară, despre activitatea fostului premier Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea a afirmat că aceasta a fost preluată total de SPP şi de SRI la puţi timp după preluarea funcţiei.

„Cam după cinci-şase luni de când a fost numită prim-ministru, aleasă prim-ministru, desemnată şi aleasă, Viorica a fost preluată total de SPP şi de SRI”, a afirmat Liviu Dragnea duminică seară, la Realitatea Plus.

Întrebat dacă Dăncilă nu a mai executat ceea ce îi solicita el, Dragnea a răspuns: „Eu nu îi ceream”.

El a menţionat că, spre deosebire de cei doi predecesori ai săi în fruntea Executivului, Dăncilă nu a blocat măsuri din programul de guvernare.

Întrebat dacă pe Viorica Dăncilă o depăşea funcţia de prim-ministru, Dragnea a răspuns ironic.

„Nu a depăşit-o, pentru că a ţinut de ea. A vrut mai mult, a vrut şi preşedinte de partid, şi candidat la prezidenţiale, deci înseamnă că funcţia aia nu o depăşea, deci era prea puţin. Deci cred că nu a depăşit-o”, a afirmat Liviu Dragnea despre Dăncilă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO