Inca un "traseist" politic. Deputatul de Timis Marius Dugulescu demisioneaza din PDL si trece la PNL

Ultima actualizare: 25-10-2012 15:57
Marius Dugulescu

Deputatul de Timis Marius Dugulescu a anuntat astazi ca demisioneaza din PDL si se inscrie in PNL. Anuntul a fost facut intr-o conferinta sustinuta la sediul PNL Timis, in prezenta liderilor PNL Crin Antonescu, Dan Radu Rusanu si Sorin Frunzaverde.

"Am ajuns la concluzia ca dreapta in Romania poate fi cladita doar in PNL, cu oameni care nu promoveaza afaceri in folosul lor. Am considerat intotdeauna ca un politician trebuie sa fie modest si sa aiba responsabilitate, atat din partea oamenilor, cat si din partea lui Dumnezeu. Nu am interese personale, nu am afaceri, vreau sa fac politica in continuare in interesul cetateanului, atat timp cat oamenii vor dori, atat timp cat oamenii ma vor alege. Sunt mandru ca sunt timisorean si cred ca Timisoara are nevoie de un alt primar. Sunt aici sa il sustin pe Nicolae Robu pentru functia de primar pentru ca am vazut treaba buna pe care a facut-o la Politehnica si mi-as dori ca Timisoara sa se transforme la fel", a declarat Dugulescu.

El a mai spus ca are incredere in Crin Antonescu, in echipa PNL din Timis si in Sorin Frunzaverde.

"Am ajuns la un capat de drum si din cauza nemultumirilor care s-au acumulat de-a lungul vremii si a deciziilor proaste prin care a fost condusa filiala Timis a PDL", a adaugat Dugulescu.

"Ne-am intersectat frecvent in diverse actiuni de interes public pentru Timisoara. Nu am fost niciodata pe pozitii adverse, ci pe pozitii civilizate. Cand am purtat discutii cu dansul pe acest subiect, noi am fost deschisi", a spus si presedintele PNL Timis, Nicolae Robu.

Miercuri seara, la un hotel din Timisoara care ii apartine deputatului de Timis Gheorghe Ciobanu (care a demisionat din PDL si s-a inscris in PSD), a avut loc o intalnire la care au participat lideri ai PDL Timis. Surse din partid citate de Mediafax declarau ca, la aceasta intalnire, deputatul PDL de Timis Marius Dugulescu si-a anuntat colaboratorii din colegiul sau electoral ca ar urma sa demisioneze din PDL si sa se inscrie in PNL.

Marius Dugulescu, aflat la primul mandat de deputat, ales in colegiul 3 Timisoara, este membru PD din 2001, iar din 2008 facea parte din Biroul Permanent Judetean al PDL Timis.

El este licentiat in Teologie. In perioada 2002-2005 a fost pastor la doua biserici baptiste din Timisoara, iar intre 2005 si 2008 a fost pastor la Biserica Baptista Romana "Calea Crucii", Colton, California (SUA) si la Biserica Baptista Romana "Tierasanta", San Diego, California (SUA).

Cu o zi in urma, si-a anuntat demisia din PDL si trecerea la PNL si senatorul Mihaela Popa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO