Dragnea: O felicit pe Dăncilă pentru cum rezistă la atacuri, să nu aibă probleme cu coloana

19-04-2019 16:18


dancila dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis felicitări premierului Viorica Dăncilă pentru modul cum rezistă la toate atacurile la adresa sa, transmiţând şi Guvernului aprecieri "pentru ceea ce realizează".

El a mai spus că este necesar ca guvernanţii să comunice mai bine şi mai mult cu oamenii pentru a transmite "adevăratele informaţii".

"Vreau, de asemenea, spre final, să o felicit pe doamna prim-ministru Viorica Dăncilă pentru modul cum rezistă la toate aceste atacuri, să-i doresc să nu aibă probleme cu coloana, măcar unul trebuie să rămână întreg până la final. Vreau să felicit şi Guvernul pentru ceea ce realizează, cu speranţa continuă că vor reuşi să comunice mai bine, pentru că cea mai mare problemă a noastră acum este că trebuie să comunicăm mai mult cu oamenii, trebuie să le spunem oamenilor adevărul şi adevăratele informaţii", a declarat Liviu Dragnea, vineri, la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Botoşani, potrivit Agerpres.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele executiv al PSD, a declarat în acelaşi context că a fost "cel mai atacat prim-ministru de după 1989", adăugând că nu o să facă "niciun pas înapoi" pentru că are o datorie faţă de cetăţeni.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO