Dragnea, despre cum a ajuns Olguța Vasilescu consilier: „Cum să intre pe ușa din dos?”


Ultimul update: Luni 04 Martie 2019 18:20
Data publicarii: Luni 04 Martie 2019 18:12
Categorie: Stiri Politice
Lia Olguta Vasilescu, Liviu Dragnea, Viorica Dancila

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a vorbit luni la Parlament despre funcția de consilier pe infrastructură pe care o va deține Lia Olguța Vasilescu în Guvernul Dăncilă.

Întrebat de jurnaliști ce o recomandă pentru această funcție, Liviu Dragnea a spus că e un om „foarte aplicat.”

Reporter: „Doamna Olguța Vasilescu a revenit în Guvern pe „ușa din dos”, să spunem.”

Dragnea: „Suntem între 1 și 8 martie. Între voi, fetele, chiar nu puteți să vă abțineți săptămâna asta? Cum să vorbești atât de urât de Olguța Vasilescu? Cum să intre pe ușa din dos?”

Reporter: „Nu a fost numită de președinte. Ce o recomandă?”

Dragnea: „Ce o recomandă și pentru postul de ministru al Transporturilor. Este un om foarte aplicat, foarte bine priceput. Primar al Craiovei, care a schimbat extrem de mult acel oraș, gestionând proiecte de infrastructură complicate. A arătat la Ministerul Muncii că este foarte pricepută. Este un om care poate munci foarte mulți și care poate ajuta primul ministru cu informații, care se poate implica și chiar dinamiza anumite proiecte importante pe care Ministerul Transporturilor le derulează. Eu că decizia primului ministru de a o coopta în echipă e foarte bună și susțin cu tărie această măsură.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO