Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza in fata sediului DNA: "Kovesi la poligraf. Ai fost acasa la Oprea?"


Ultimul update: Sambata 08 Iulie 2017 06:58
Data publicarii: Miercuri 05 Iulie 2017 12:43
Categorie: Stiri Politice
ptotest Liviu Plesoianu

Deputatul PSD Liviu Plesoianu s-a dus miercuri dimineata in fata sediului DNA, insotit de alte cateva persoane, pentru a protesta fata de activitatea Laurei Codruta Kovesi la conducerea institutiei.

De asemenea, deputatul PSD este nemultumit de refuzul acesteia de a se prezenta la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

"Codrin Stefanescu, in "timpul sau liber", ma va vizita in "spatiul meu privat" din fata Sediului DNA din Str. Stirbei Voda nr. 79-81. De asemenea, din toate mesajele primite, inteleg ca mai sunt si alti cetateni care vor sa ne petrecem impreuna timpul liber si sa impartim acelasi spatiu privat. ...Foarte bine. Timp liber ne facem, iar spatiu privat e din belsug!" - a scris Liviu Plesoianu pe Facebook, miercuri dimineata.

Cu o zi in urma, el a anuntat ca se va afla „in spatiul sau privat” din fata sediului DNA, pentru a-si petrece timpul liber la „Templul Anticoruptie”, unde salasluieste „divinitatea sa”, in conditiile in care „nu se mai poate trai asa in aceasta tara”.

Plesoianu, membru al Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, si-a prins pe piept o coala de hartie pe care a scris "Kovesi la poligraf. Ai fost acasa la Oprea?".

Miercuri dimineata, trei persoane i s-au alaturat si purtau si ele mesaje similare: "Ai plagiat? Ai abuzat? Ai plecat!" si "Your DNA is corrupt" si "Kovesi, pe tine cine te Oprea?", "Om, nu binom".

Dragnea, despre protestul lui Plesoianu: Nu l-am pedepsit nici cand m-a certat pe mine; nu-l voi sanctiona niciodata

Intrebat daca Liviu Plesoianu risca vreo sanctiunea, in conditiile in care protesteaza in fata sediului DNA, presedintele PSD a raspuns negativ.

„Liviu Plesoainu este un parlamentar cu foarte multe initiative, un om care crede cu tarie in anumite lucruri, este un coleg care m-a criticat si pe mine de foarte multe ori, fara sa se ascunda, si nu l-am sanctionat si nici nu il voi sanctiona niciodata, pentru ca este un om care, chiar daca greseste sau chiar daca noi avem un alt punct de vedere si el greseste, faptul ca isi sustine cu tarie niste pareri, nu cred ca trebuie sa fie pedepsit”, a raspuns liderul PSD.

Liviu Dragnea a subliniat faptul ca nu l-a pedepsit pe Plesoianu nici atunci cand „l-a certat rau”.

„Deci daca nu l-am pedepsit sau nu am cerut sa primeasca vreo sanctiune cand m-a certat pe mine rau, cum sa chem partidul sa spun ca Liviu isi exprima o nemultumire?”, a conchis presedintele Camerei Deputatilor.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO