Deputatul PNL Florin Roman: ”Invitarea lui Arafat la ședința PNL, o eroare politică majoră”

Dată publicare: 29-03-2021 12:34
Dată actualizare: 29-03-2021 12:44


Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman s-a arătat nemulțumit de faptul că secretarul de stat în MAI Raed Arafat a fost invitat în şedinţa de luni a Biroului Executiv al PNL.

 

În opinia lui Roman, astfel de greşeli vor ”costa politic” întreaga formaţiune, deoarece ”se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat”.

”Invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră. Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL. Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare.

Vă spun direct: Niciodată, în calitate de vicepreședinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultați în legătură cu aceste măsuri. Și nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiștilor.

Dar, cu toții, avem dreptul să fim informați corect și lămuriți...acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare. Genul acesta de greșeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL! Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști...ca invitați în forul de conducere al PNL...” - a transmis Roman pe pagina sa de Facebook.

Secretarul de stat Raed Arafat le-a explicat liberalilor, în ședința Biroului Executiv Central al PNL, de ce a fost nevoie de adoptarea unei măsuri prin care magazinele să se închidă la ora 18.00 în zonele cu incidență mare a cazurilor de Covid-19.

Potrivit unor surse, liberalii i-au reproșat lui Arafat această decizie, prin care magazinele se închid la ora 18.00.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO