Crin Antonescu: Nu cautam cu lumanarea suspendarea lui Basescu, vrem si noi de sarbatori cu familia

07-12-2012 08:48

Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca liderii USL nu cauta "cu lumanarea" suspendarea din functie a sefului statului, precizand ca doresc sa petreaca sarbatorile linistiti in familie. 

Cu toate acestea, in cazul unui refuz al desemnarii lui Victor Ponta ca premier acest demers va fi declansat. 

"Obtinem peste jumatate plus unu din mandatele Parlamentului, Victor Ponta va fi prim-ministru si majoritatea aceasta parlamentara isi va investi Guvernul si isi va desfasura proiectul. Nu exista niciun fel de dubiu, niciun fel de daca, sa vedem, sa negociem. Nu exista negocieri aici, avem un vot in spate si daca presedintele nu respecta acest vot fara niciun fel de ezitare se produce suspendarea presedintelui", a sustinut liderul PNL, conform Mediafax, care citeaza Antena 3.

In acelasi timp, Antonescu a tinut sa precizeze ca USL nu doreste cu orice pret suspendarea din functie a sefului statului.

"Toti vrem, eu mai mult decat oricine - a fost un an cumplit - imi doresc din tot sufletul sa terminam aceste alegeri, sa le terminam cu bine, sa investim Guvernul asa cum vor vota romanii si sa plecam pentru Dumnezeu si noi care cum putem cateva zile de sarbatori, cu familia noastra, cu cei dragi, sa stam linistiti. Nu cauta nimeni cu lumanarea sa-l suspende pe Traian Basescu, dar daca votul romanilor nu va fi respectat, nu exista nici incercari, nici «hai o data sa vedem ce se intampla», nu exista niciun dubiu, nu exista alte solutii si nu exista nicio ezitare", a spus liderul PNL.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO