Conditiile lui Traian Basescu pentru a semna scrisoarea cu FMI: FARA electorata si taxa pe benzina si motorina

Ultima actualizare: 01-03-2014 06:55
basescu ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat ca va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI ministrului Finantelor, Victor Ponta, si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conditionand ca in document sa nu apara acciza pe combustibil si celebra "electorata".

Traian Basescu a precizat ca va semna scrisoarea catre FMI si va da mandat de semnare catre actualul ministru de Finante, interimat asigurat chiar de Victor Ponta, si catre guvernatorul BNR Mugur Isarescu, insa, cu doua conditii:

1. Sa NU creasca taxele la benzina si motorina cu 42 de bani. "Primul ministru, un om profund corupt, nu vrea acesti bani pentru buget ci pentru baronii locali", a atacat presedintele, care a mai spus ca refuza sa fie partenerul "unui act imoral si de coruptie".

Citeste si: Calculul noii taxe pe carburant care va aduce statului 600 mil de euro pe an. Cat vor plati soferii

2. Sa NU introduca "electorata".

"E un proiect care ii va indatora si mai mult pe romani. E o masura profund inechitabila. Intre timp, spre surprinderea mea, si BNR a facut analizele si, dupa ce a fost un promotor si un aliat al Guvernului, am vazut ca acum spun ca romanii vor fi pagubiti"

Citeste si: Traian Basescu ataca BNR, din cauza ElectoRatei: "Sa paraseasca imediat linia de a fi controlata de un guvern corupt"

Citeste si: ElectoRata: masura care ar trebui sa ajute un milion de romani cu credite la banca

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO