Antonescu le transmite studentilor PNL indemnul lui Lenin: Invatati! Invatati de toate! Invatati tot

11-05-2013 14:29


Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, sambata, studentilor liberali, reuniti la Bucuresti pentru alegerea structurii de conducere, celebrul indemn al lui Lenin: "Invatati! Invatati de toate! Invatati tot!".

"Ce as putea sa spun in incheiere pentru dumneavostra, pentru studentii liberali? Pentru oameni cu simtul umorului, ca noi, oricat risc, de amintirea lui Lenin ar putea exista, nu exista decat un singur cuvant: «invatati!»", a spus Antonescu.

El a spus ca un politician va da cu atat mai multa calitate actului politic cu cat in cap va avea mai multa cultura, informatie si valori.

"Politica nu e o forma a culturii, e o forma a civilizatiei. Dar cu cat mai multa cultura, cu cat mai multa informatie, cu cat mai multe criterii si valori in capul unui politician, cu atat mai bune politici publice, cu atat mai multa calitate in viata politica si actul politic, cu atat mai multa consistenta, forta pentru un partid care a fost si va ramane mereu de dreapta prin rolul pe care il acorda elitelor", a spus Antonescu.

El le-a adresat indemnul lui Lenin de a invata pentru a deveni o elita.

"Sunteti, trebuie sa fiti, si asta se castiga doar invatand, invatand tot, invatand tot ce se poate, punand cap la cap lucruri care par disparate, gandindu-va cu experianta zilei de ieri la ziua de maine, numai invatand puteti fi o elita, numai fiind o elita puteti servi acest partid, numai cu oameni de elita in fruneta sa acest partid poate servi Romania", a subliniat Antonescu.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO