Zborul MH370. Un fragment metalic care ar putea avea legatura cu avionul disparut, descoperit pe coasta Thailandei

24-01-2016 09:35


MH370

Un fragment metalic ce pare sa provina de la un avion si care a fost gasit sambata pe coasta sud-estica a Thailandei este in prezent investigat, principala ipoteza avand in vedere zborul MH370.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit cu aproape doi ani in urma cel mai probabil in Oceanul Indian, dar epava sa inca nu a fost gasita, in pofida resurselor considerabile alocate cautarii ei, relateaza Agerpres.

Conform presei locale, bucata de metal cu o dimensiune de trei metri pe trei si avand o greutate de circa 100 de kilograme a fost gasita de pescari intr-o zona de coasta la circa 800 de kilometri de capitala Bangkok.

Un oficial thailandez a declarat ca rezultatul analizei este asteptat in circa doua zile. Insa, presa straina scrie ca sunt mari sanse ca bucata metalica sa nu aiba nicio legatura cu zborul MH370, iar primele ipoteze sunt ca ar apartine unui alt avion, conform The Guardian.

Alte resturi provenind de la un avion au fost gasite anul trecut pe plaje ale insulei franceze Reunion, in vestul Oceanului Indian, fiind confirmat ca acestea provin de la avionul malaezian.
 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO