Zbor cu peripeţii pentru aproape 200 de americani!

Ultima actualizare: 16-08-2012 17:32
Pasagerii avionului, evacuaţi pe tobogane

Avionul în care se aflau a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Los Angeles. Jurnaliştii adunaţi pe aeroport pentru a surprinde aterizarea noului superjumbo al Emiratelor Arabe Unite au avut parte de o surpriză.

La nici o oră de la decolare, un Boeing 757 al companiei American Airlines, care se îndrepta spre Honolulu, a făcut cale întoarsă şi a aterizat de urgenţă.

Pasagerii şi cei şase membri ai echipajului au fost evacuaţi pe şase tobogane gonflabile. Toţi cei 188 de pasageri şi şase membri ai echipajului au fost evacuaţi fără ca cineva să fie rănit.

Se pare că echipajul a declarat starea de urgenţă la nici jumătate de oră după decolare, când a observat că în cabină pătrunde fum. Pompierii care au inspectat aparatul nu au descoperit nici semne vizibile de fum, nici flăcări sau o altă sursă care ar fi putut cauza incidentul.

Cazul este investigat acum de Administraţia Federală a Aviaţiei, care încearcă să determine ce s-a întâmplat în timpul zborului.

Pompierii au analizat aparatul cu detectoare de căldură, dar nu au găsit nicio urmă de foc. Experţii în siguranţa avioanelor încearcă acum să afle ce s-a întâmplat în timpul zborului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO