VIDEO Cel mai mare post TV din Rusia i-a prezentat pe Bonnie și Clyde drept eroi ruși uciși în Al Doilea Război Mondial

Ultima actualizare: 10-05-2022 11:30
VIDEO Cel mai mare post TV din Rusia i-a prezentat pe Bonnie și Clyde drept eroi ruși uciși în Al Doilea Război Mondial
Dagbladet

Canalul rusesc de televiziune Channel One i-a prezentat de Ziua Victoriei pe celebrii criminali americani Bonnie și Clyde drept eroi ruși uciși în Al Doilea Război Mondial.

 

Pervîi Kanal (sau Channel One), cel mai mare post de televiziune rusesc, controlat de Kremlin, i-a prezentat la concertul organizat pe 9 mai, de Ziua Victoriei, drept eroi ruși uciși în Al Doilea Război Mondial pe celebrii răufăcători americani Bonnie și Clyde.

 

Propaganda moscovită i-a înfățișat pe legendarii tâlhari americani pe un ecran uriaș, ca făcând parte din cuplurile rusești care și-au pierdut viața în cea de-a doua conflagrație mondială.

”Eroii” ruși Bonnie și Clyde au activat în America anilor 30

Trecând peste faptul că ”eroii” de război ai Rusiei sunt americani, Bonnie și Clyde au activat în timpul Marii crize economice din SUA anilor 30, cu mult înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial.

Incredibila gafă a celei mai mari televiziuni din Rusia a fost prezentată inițial de cei de la Medusa și a fost preluată apoi de mai multe surse media, printre care și Dagbladet, cel mai mare ziar din Norvegia, o instituție media înființată în 1869.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO