VIDEO. La o televiziune de stat din Rusia se cere trecerea la „socialism militar”, cu toate resursele controlate de guvern

Ultima actualizare: 09-05-2022 20:03
Konstantin Sivkov
Rusia 1

Un analist militar a cerut în direct la o televiziune de propagandă a Kremlinului trecerea Rusiei la un sistem de „socialism militar”.

Comentariile lui Konstantin Sivkov au subliniat că totul trebuie controlat de regimul de la Moscova condus de Vladimir Putin, inclusiv pământul și fabricile, în contextul în care războiul din Ucraina costă Rusia 900 de milioane de dolari, conform Newsweek.

„Sistemul nostru actual al pieții economice este nepotrivit pentru nevoile Forțelor noastre Armate și ale întregii țări în aceste condiții. Trebuie să trecem la alt sistem și îl voi numi provizoriu ‘socialism militar’, dar orice alt nume ar putea fi folosit de asemenea,” a spus Sivkov sâmbătă la Rusia 1.

„Pământul, fabricile și tot restul trebuie puse sub control guvernamental”

„Toate resursele strategice, fără excepții, precum pământul, fabricile și tot restul trebuie puse sub control guvernamental și dezvoltate conform unui plan centralizat,” a adăugat acesta.
Sivkov a mai spus că armele folosite de Rusia „trebuie să fie produse”, adăugând că trebuie să „ne adaptăm industriile urgent, urgent la o economie de vreme de război”.

Un video care a surprins comentariile lui Sivkov a fost postat pe Twitter de Julia Davis, un analist al industriei media din Rusia.

VIDEO: Trebuie să „ne adaptăm industriile urgent, urgent”

 

„Între timp la televiziunea de stat rusă, experții militari sunt îngrijorați că economia actuală a Rusiei nu este potrivită pentru nevoile Forțelor sale Armate. Un expert a cerut nevoia urgentă de a trece la ‘socialism militar’ și ‘economie de război’, cu guvernul controlând totul,” a remarcat Davis.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO