Talk Show-ul lui Piers Morgan, inlocuitorul lui Larry King, a fost anulat de CNN din cauza audientelor mici


Ultimul update: Joi 27 Februarie 2014 07:01
Data publicarii: Luni 24 Februarie 2014 09:29
Categorie: Stiri externe
cnn

CNN a confirmat ca renunta la emisiunea moderata de Piers Morgan, un talk show care nu a reusit sa mai capteze atentia publicului american. Potrivit Daily Mail, prezentatorul ar colabora insa in continuare cu postul TV, dar dintr-o alta postura.

Show-ul lui Morgan ii luase locul unei alte emisiuni, prezentate de veteranul Larry King, in urma cu trei ani. Presedintele postului american, Jeff Zucker, a decis insa ca "este timpul ca emisiunea sa ia sfarsit", relateaza The Guardian.

In urma cu trei ani, jurnalistul britanic Piers Morgan anunta ca urmeaza sa ocupe postul lasat vacant de realizatorul TV Larry King la CNN, dupa 25 de ani.

"Sunt incantat sa ma alatur CNN si astept cu nerabdare sa aduc stilul meu personal de interviuri la cel mai mare post de informatii din lume", declara Morgan, la vremea respectiva.

Piers Morgan, in varsta de 45 de ani, a capatat o oarecare notorietate in Statele Unite ale Americii, ca membru al juriului emisiunii "America's Got Talent", dar si datorita interviurilor realizate cu diferite personalitati.

In Marea Britanie, Morgan a fost redactor-sef al tabloidelor News of the World si Daily Mirror, dar a fost nevoit sa paraseasca aceasta functie dupa ce a publicat fotografii trucate ale soldatilor britanici maltratand prizonieri irakieni.
 

Sursa: The Guardian

Doua videoclipuri Andra si Vunk, interzise pe posturile TV
Gafa memorabila a celor de la BBC. Cum a subtitrat televiziunea britanica intrarea in Noul An chinezesc
Au interzis la ruj. Motivul pentru care prezentatoarele BBC nu au voie sa arate sexy
VIDEO PROTVPLUS.RO