Un restaurant din Londra organizeaza o cina gratuita de Craciun. Cum isi motiveaza proprietarii generozitatea

Dată publicare: 18-12-2014 12:26
Dată actualizare: 21-12-2014 07:29


Restaurant Londra

Proprietarii restaurantului King William IV, din Londra, au avut o initiativa demna de apreciat, mai ales in aceasta perioada in care cei fara posibilitati financiare se simt abandonati.

Mai exact, cu ocazia Craciunului, reprezentantii restaurantului au afisat un semn pe care scrie ca vor prepara o cina gratuita pentru cei fara adapost si pentru cei care se zbat pe plan financiar, potrivit The Mirror.

"Duminica, 23 decembrie. Intre orele 12 si 15. Pregatit o cina de Craciun pentru cei fara adapost si cei flamanzi. Daca cunoasteti pe cineva care are nevoie, sau pe cineva pe care ati vrea sa aduceti la noi, va rugam sa o faceti. Oameni fara adapost, prieteni sau oameni cu probleme", scrie pe tabla de la intrare in restaurant.

In privinta motivului, ecuatia este foarte simpla. "Facem asta pentru ca putem", se incheie mesajul.

Initiativa are parte de o expunere mare pe Twitter. "Tweet-urile sunt grozave, insa sunt degeaba daca nu aducem oameni care sa manance la noi. Daca oamenii ar putea impartasi aceasta initiativa cu cei care au probleme ar fi grozav", au mai spus reprezentantii restaurantului.

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO