Un politist rus ar fi cazut intr-o groapa din curtea casei si nimeni nu-i da de urma. Ce au descoperit autoritatile acolo

Ultima actualizare: 18-09-2015 07:51
politist Rusia

Disparitia fulgeratoare au unui politist a dus la o descoperire importanta intr-un oras din estul Rusiei, dupa o saptamana in care barbatul a fost cautat cu disperare de familie si autoritati.

Anatoly Usoltsev, un ofiter de politie in varsta de 55 de ani, i-a spus sotiei ca merge pana in gradina si aceasta a fost ultima data cand femeia l-a mai vazut. In curte, familia a observat o groapa uriasa si au presupus ca barbatul a cazut din greseala in ea, scrie publicatia Siberian Times.

Insa dupa o saptamana de cautari, autoritatile nu au reusit sa dea de urma rusului.

"E un sentiment de neajutorare, iar autoritatile nu stiu ce sa faca, nu au un plan concret. El si-a pus viata in slujba orasului Artyom, iar ei nu-l pot ajuta", a declarat sotia lui Usoltsev.

In eforturile lor de a da de urma politistului, autoritatile au descoperit ca groapa aparuta peste noapte in gradina familiei, dupa o inundatie cauzata de ploile abundente din ultima vreme, facea legatura cu tunelurile unor mine dezafectate, de pe vremea lui Stalin.

Acum, autoritatile cred ca politistul a cazut in groapa, iar trupul sau a fost purtat de ape prin tunelurile de sub casa, insa nu exclud nici ipoteza unei disparitii.

Incidentul a atras atentia asupra faptului ca mai multe case au fost construite deasupra unor astfel de mine, iar riscul ca astfel de accidente sa se repete este mare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO