Un pilot NASCAR o acuza pe fosta iubita ca e o asasina platita. Femeia a cerut ordin de restrictie impotriva sa

Ultima actualizare: 19-01-2015 06:56

O poveste ca-n filme pare sa fi trait un campion de curse NASCAR.

Barbatul sustine ca fosta lui iubita este o criminala platita, care, in timpul relatiei lor, mergea in misiuni in intreaga lume. Dezvaluirile au fost facute in timpul unei audieri la tribunal, dupa ce femeia a solicitat un ordin de restrictie impotriva fostului ei iubit. Acuzata neaga vehement si spune ca sportivul s-a inspirat dintr-un scenariu de film.

Asasina pe care Angelina Jolie o interpreteaza in "Domnul si Doamna Smith" este, evident, un personaj de fictiune. Insa, daca e sa-i dam crezare lui Kurt Busch, campion al raliurilor NASCAR, fosta lui iubita, Patricia Driscoll, este intruchiparea ei in realitate.

Busch le-a povestit autoritatilor ca fosta lui partenera era o criminala platita, care mergea in misiuni sub acoperire in diverse tari. Sportivul a facut dezvaluirile in cadrul unei audieri intr-un dosar in care femeia l-a acuzat ca a bruscat-o si a cerut un ordin de restrictie impotriva lui.

Mai mult, pilotul povesteste ca personajul interpretat de Jessica Chastain in filmul "Zero Dark Thirty" este inspirat din "activitatea" fostei lui prietene si a altor colege de-ale sale care lucreaza in domeniul contraspionajului.

Pentru a-si sustine acuzatiile, barbatul le-a povestit anchetatorilor cum in timpul unei calatorii in Texas, a vazut-o pe iubita lui venind la hotel imbracata intr-o rochie de seara patata cu sange, acoperita de o jacheta de camuflaj. Marturia pare desprinsa dintr-un film, asa ca multi sun ca barbatul fabuleaza. "Puteti sa ma faceti nebun, insa eu stiu ce am trait " le raspunde el.

Pamela Driscoll este angajata unei firme de consultanta in domeniul securitatii. Avocatii ei au respins acuzatiile, ca fiind "ridicole" si sustin ca barbatul s-a inspirat dintr-un scenariu de film la care fosta lui iubita lucreaza de mai multi ani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO