Un model britanic s-a oprit in mijlocul unei sedinte foto pentru a salva o femeie cazuta in Tamisa. Cum s-a terminat totul

28-07-2016 16:27


operatiunea de salvare

In timpul unei sedinte foto, dupa ce tocmai incheiase o discutie cu fotograful despre pericolele care pandesc in Tamisa, fotomodelul Natalie Harrison a vazut pe cineva plutind in deriva in rau.

S-a dovedit ca ceea ce vazuse Natalie era intradevar o femeie care incerca disperata sa ajunga la mal. Fotomodelul in varsta de 36 de ani, mama a doi copii, a coborat imediat pe o scara pana la nivelul apei pentru a o ajuta pe victima. Tinandu-se doar de un cablu, a reusit sa o prinda de tricou pe tanara care avea in jur de 20 de ani si care era extrem de panicata, fiind incapabila sa se sustina singura, relateaza Mirror.

 

 

Din fericire, la foarte scurt timp de cand salvatoarea a reusit sa o prinda pe victima o ambarcatiune de salvare a venit si a ridicat-o pe femeie din apa.

"Tot ce imi trecea prin minte era ca nu o pot lasa sa se inece, am intrat ‘pe pilot automat’. Nu-mi vine sa cred." a declarat Natalie.

In final, fata nu a suferit rani grave si a fost dusa la spital pentru ingrijiri de rutina.

 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO