Pactul mortii. Un fost manager general al Reuters s-a sinucis impreuna cu sotia bolnava de cancer

Ultima actualizare: 16-05-2012 16:10
Politie Marea Britanie

Gestul iubirii supreme sau nebunie? Un milionar din Marea Britanie, fost manager general al Reuters, s-a sinucis impreuna cu sotia sa, bolnava de cancer in stadiu terminal, pentru ca nu suporta gandul sa se desparta de ea.

John Lawrenson, in varsta de 80 de ani, si sotia lui Caroline, in varsta de 70 ani, bolnava de cancer, au facut teribilul pact al mortii dupa ce s-au documentat pe internet despre cum sa comita suicidul.

Cei doi, care erau impreuna de 47 de ani, si-au luat vietile folosind o substanta pe care au cumparat-o de pe internet, de la un veterinar din Mexic.

Un vecin a fost cel care le-a descoperit trupurile neinsufletite in casa de 1,2 milioane de lire sterline, atunci cand a mers sa hraneasca cainii.

Autoritatile care au ajuns la locul incidentului au gasit si un bilet de adio: "Domnul Lawrenson a explicat in scrisoare ca nu poate trai fara sotia lui si ca au inceput sa se documenteze cu privire la planificata sinucidere. Scrisoarea lamureste in mod clar faptul ca domnul si doamna Lawrenson si-au luat vietile intr-un act de sinucidere bine planificat".

Cuplul avea doi copii, Frank, de 44 de ani, si Sophie Little, de 42.

Lawrenson a fost in trecut manager general al agentiei de presa Reuters. Dupa ce a plecat de la Reuters, a infiintat Monitor Press, care publica newslettere pe teme de drept si afaceri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO