Un bărbat s-a dat drept medic și i-a spus unei bătrâne că o vaccinează anti-Covid pentru 160 de lire

Ultima actualizare: 09-01-2021 11:03
Suspect
Poliția londonez

Polițiștii britanici caută un bărbat care a păcălit o femeie de 92 de ani că o vaccinează anti-Covid pentru 160 de lire. Detectivii au avertizat că suspectul poate pune în pericol viețile oamenilor, dacă nu este prins, scrie Sky News.

Bărbatul a mers pe 30 decembrie la locuința femeii din sud-vestul Londrei și s-a prezentat ca fiind un reprezentant al autorităților sanitare britanice. Bătrâna de 92 de ani a povestit că acesta i-a făcut o injecție în braț și apoi i s-au cerut 160 de lire, cu promisiunea că suma îi va fi restituită ulterior.

Nu se știe încă ce substanță i-a injectat bărbatul, dar femeia nu a prezentat efecte negative după ce a fost supusă unor investigații la spital.

„Acesta este un atac dezgustător și total inacceptabil asupra unui cetățean, care nu va fi tolerat. Este crucial să-l prindem cât mai curând posibil, deoarece nu numai fraudează oamenii, ci poate pune viețile oamenilor în pericol", a declarat Kevin Ives, inspector al poliției londoneze.

Fotografii publicate de polițiști îl arată pe suspect de aproximativ 30 de ani, îmbrăcat într-un trening de culoare bleumarin, cu dungi albe pe lateral. Imaginile au fost surprinse la o a doua vizită pe care acesta a făcut-o acasă la femeie, când i-a cerut încă 100 de lire.

Polițiștii au cerut ajutorul cetățenilor pentru identificarea suspectului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO