Un avion a aterizat de urgenta la Washington dupa ce un pasager a strigat "Jihad, Jihad" amenintand ca va deturna aeronava


Ultimul update: Vineri 20 Martie 2015 07:08
Data publicarii: Marti 17 Martie 2015 15:39
Categorie: Stiri externe
foto

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenta pe Aeroportul Dulles din Washington din cauza unor probleme cauzate de o persoana aflata la bord, informeaza New York Daily News.

Pasagerul zborului United Airlines a fost pus la pamant de ceilalti calatori dupa ce acesta a strigat "Jihad, Jihad" si a amenintat ca va deturna avionul".

Cursa United Airlines 1.074 a revenit pe Aeroportul Dulles luni seara (marti dimineata, ora Romaniei), iar un pasager a fost scos din avion si transportat la spital pentru a fi evaluat, a declarat Kimberly Gibbs, un purtator de cuvant al Autoritatii aeronautice din Washington.

Aeronava de tip Boeing 737 avea la bord 33 de pasageri si sase membri ai echipajului. Avionul decolase de la Dulles (Washington) cu destinatia Denver (Colorado).

"Un pasager nu s-a conformat instructiunilor echipajului", a declarat Luke Punzenberger, purtatorul de cuvant al companiei United Airlines. Potrivit unui martor, un pasager a incercat sa intre cu forta in cabina pilotilor, fiind imobilizat si retinut.

 

Sursa foto: New York Daily News

Sursa: Mediafax

Avion spion al Rusiei, survol deasupra navelor romanesti in timpul exercitiilor NATO in Marea Neagra. Reactia MAPN
Un avion British Airways s-a intors pe aeroport la 30 de minute dupa decolare. Motivul incredibil pentru care s-a decis asta
VIDEO PROTVPLUS.RO