Un avion a aterizat de urgenta la Washington dupa ce un pasager a strigat "Jihad, Jihad" amenintand ca va deturna aeronava

Dată publicare: 17-03-2015 15:39
Dată actualizare: 20-03-2015 07:08


foto

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenta pe Aeroportul Dulles din Washington din cauza unor probleme cauzate de o persoana aflata la bord, informeaza New York Daily News.

Pasagerul zborului United Airlines a fost pus la pamant de ceilalti calatori dupa ce acesta a strigat "Jihad, Jihad" si a amenintat ca va deturna avionul".

Cursa United Airlines 1.074 a revenit pe Aeroportul Dulles luni seara (marti dimineata, ora Romaniei), iar un pasager a fost scos din avion si transportat la spital pentru a fi evaluat, a declarat Kimberly Gibbs, un purtator de cuvant al Autoritatii aeronautice din Washington.

Aeronava de tip Boeing 737 avea la bord 33 de pasageri si sase membri ai echipajului. Avionul decolase de la Dulles (Washington) cu destinatia Denver (Colorado).

"Un pasager nu s-a conformat instructiunilor echipajului", a declarat Luke Punzenberger, purtatorul de cuvant al companiei United Airlines. Potrivit unui martor, un pasager a incercat sa intre cu forta in cabina pilotilor, fiind imobilizat si retinut.

 

Sursa foto: New York Daily News

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO