Avionul prabusit in Insulele Comore a fost gasit! A scapat doar un copil!

Ultima actualizare: 18-09-2012 23:33

UPDATE: Singurul care a supravietuit prabusirii este un copil! Avionul Airbus A310, al companiei Yemenia s-a scufundat in oceanul Indian, in apropierea Insulelor Comore. Avea la bord 153 de persoane, dintre care 11 erau membrii echipajului.


17:15 Avionul prabusit fusese "exclus de pe teritoriul national" pentru "nereguli" in urma cu cativa ani, a anuntat marti secretarul de stat francez pentru transporturi, Dominique Bussereau.

14.30 Sky News confirma ca supravietuitorul recuperat este un copil.

12:18 AFP: Un supravietuitor ar fi fost gasit la locul accidentului avionului Airbus A310-300 al companiei Yemenia.

11:53 Compania aeriana Yemenia se afla sub "supravegherea atenta" a autoritatilor franceze, iar avionul prabusit in largul Insulelor Comore prezenta "foarte multe defecte", a afirmat, marti, secretarul de stat francez pentru Transporturi, Dominique Bussereau, relateaza AFP.

11:40 Un numar de 66 de cetateni francezi din cei 153 de pasageri si membri ai echipajului, se aflau la bordul avionului Airbus A310 al companiei Yemenia.

10:20 Directorul aeroportului international din Moroni a anuntat "conditii meteorologice nefavorabile" la momentul la care urma sa aterizeze avionul companiei Yemenia, care s-a scufundat in largul coastelor comoriene.

10:00 Un avion inchiriat de autoritatile din Comore a depistat marti dimineata carlinga avionului Airbus A310 al companiei Yemenia care s-a scufundat la cativa kilometri de coastele arhipelagului Comore, a declarat secretarul general al Guvernului din Moroni, Nourdine Bourhane, citat de AFP.

9:30 Franta va mobiliza doua nave ale Marinei nationale si un avion Transall, in urma scufundarii aeronavei Airbus A310 a companiei Yemenia in largul Insulelor Comore.

8:00 Cadavrele unora dintre cele 153 de persoane aflate la bordul avionului Airbus A310-300 al companiei Yemenia, care s-a prabusit in ocean in apropiere de Insulele Comore, au fost reperate, a anuntat marti Aviatia civila din Yemen, relateaza AFP.

7:45 Cea mai mare parte dintre pasageri sunt cetateni ai Frantei si Insulelor Comore".

7:00 Surse aeronautice din Paris au declarat initial ca un avion Airbus al companiei Yemenia a disparut in noaptea de luni spre marti între Yemen si Insulele Comore.

Un avion A 330-200 decolase luni de pe aeroportul parizian Roissy, facand escala la Marsilia, apoi la Sanaa, in Yemen, unde pasagerii au schimbat aeronava, imbarcandu-se la bordul unui Airbus A310, potrivit aceleiasi surse.

Acesta a decolat cu destinatia Djibuti, apoi Moroni din Insulele Comore, unde urma sa soseasca la ora 01.00 (02.00 ora Romaniei). Avionul a disparut de pe ecranele radar.

Incidentul vine la mai putin de o luna de cand alt Airbus 330 s-a prabusit in Atlantic cu 228 de suflete la bord.

Serie neagra de incidente pentru constructorul de avioane Airbus

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO