Tom Hanks, mesaj după ce s-a tratat de Covid-19: Nu am prea mult respect pentru cei care ignoră măsurile de precauţie

Dată publicare: 08-07-2020 17:31
Dată actualizare: 08-07-2020 21:46


Actorul american Tom Hanks a venit cu un mesaj după ce s-a tratat de Covid-19. Acesta spune că este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţile americane. Hanks mai punctează că nu are niciun respect pentru cei care nu poartă mască, scrie BBC.

Hanks şi soţia sa, actriţa şi cântăreaţa Rita Wilson, au dezvăluit în luna martie că au avut rezultate pozitive la testul pentru coronavirus în timp ce se aflau în Australia pentru o filmare.

”Cel puţin trei lucruri mărunte (sunt) în beneficiul tuturor, dacă alegeţi să le faceţi”, a spus Hanks, în vârstă de 63 de ani, într-un interviu acordat Reuters Television. ”Purtaţi o mască, spălaţi-vă pe mâini, (respectaţi) distanţarea socială. Dacă nu puteţi face asta, nu am prea mult respect pentru voi”.

Hanks, recompensat de două ori cu un premiu Oscar pentru ”Philadelphia” şi ”Forrest Gump”, a comparat aceste măsuri cu paşii pe care şoferii trebuie să îi parcurgă pentru a utiliza în siguranţă o maşină. ”Atunci când conduceţi o maşină, trebuie să semnalizaţi, să nu circulaţi prea repede şi să evitaţi pietonii”, a declarat el. ”Ne place sau nu, suntem cu toţii implicaţi”, a adăugat el.

Statele Unite conduc la numărul de decese şi infectări asociate noului coronavirus.

Din cauza pandemiei, noul film al lui Hanks, ”Greyhound”, nu va fi distribuit în cinematografe, ci va fi difuzat prin streaming pe Apple TV+, începând de vineri.

Numeroase cinematografe din întreaga lume rămân închise în cadrul măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii cazurilor de infectare.

Hanks a declarat că ”Greyhound” a fost realizat pentru ”o experienţă vastă, masivă, de imersiune, ce se poate realiza doar într-un cinematograf cu cel puţin alţi 100 de oameni”. Însă, în contextul pandemiei de COVID-19, ”trebuie să mergem mai departe cu aceste obstacole” şi să fie difuzat online pentru a putea fi vizionat de acasă, a mai spus actorul.


VIDEO PROTVPLUS.RO