Tânăra incendiată când mergea să depună mărturie împotriva violatorului ei a murit


Ultimul update: Sambata 07 Decembrie 2019 14:09
Data publicarii: Sambata 07 Decembrie 2019 13:54
Categorie: Stiri externe
Tânăra incendiată în timp ce mergea să depună mărturie împotriva violatorului ei a murit

Tânăra de 23 de ani care a fost stropită cu benzină şi incendiată de cinci bărbaţi, în timp ce mergea să depună mărturie împotriva violatorului ei, a murit la spital.

Tânăra a murit, vineri seara, într-un spital din Delhi, unde fusese transportată după ce a fost incendiată ce cei cinci bărbați. Fata suferise arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului, potrivit BBC.

Incidentul s-a petrecut, joi, în timp ce tânăra se îndrepta spre tribunal, în nordul Indiei, pentru a depune mărturie împotriva celui care o violase.

Potrivit unor documente consultate de Reuters, tânăra depusese plângere la poliţia din districtul Unnao în luna martie, reclamând un viol ce ar fi avut loc sub ameninţarea pistolului în decembrie 2018.

Presupusul violator a fost încarcerat, dar eliberat pe cauţiune după o săptămână.

Toţi cei cinci atacatori au fost arestaţi, a comunicat poliţia din statul Uttar Pradesh.

Cazul a declanşat o revoltă populară împotriva flagelului infracţiunilor împotriva femeilor. Săptămâna trecută, mii de indieni au protestat în mai multe oraşe după ce o tânără de 27 de ani, medic veterinar, a fost violată şi ucisă la Hyderabad, oraş din sudul ţării.

Protestatari şi parlamentari fac presiuni asupra instanţelor să judece în procedură accelerată cazurile de viol, şi cer pedepse mai aspre.

Sursa: BBC

Victima unui viol, incendiată în timp ce se ducea la tribunal pentru a fi audiată
Și-a bătut fosta iubită, a târât-o pe stradă, apoi a incendiat mașina tatălui tinerei
VIDEO PROTVPLUS.RO